Mindfulness volgens een 8 jarige:

"voorwerpen onthouden"

Blog

Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog!

Schrijfangst……Nou daar zit ik dan! Ik ga mijn eerste BLOG schrijven. Ik ben nog steeds niet te oud om te leren. Wat voel ik allemaal? Is dat FAALangst? Bang om het niet goed te doen? Misschien staat er straks wel een kanjer van taalfout in. Ik hoor het commentaar van mijn oud-collega’s: Dat het toch echt niet kan, mag, moet……… Denkend aan alles wat ik tot nu toe heb geleerd tijdens NLP, tijdens de opleiding trainer Mindfulness en alle andere workshops. Fouten bestaan niet er is alleen maar feedback. Mag het er zijn? Het is OK. Gewapend met een groot vel papier en kleurpotloden: Mindmappend inspiratie opdoen, ga ik nu eindelijk beginnen aan mijn eerste Blog. Gijs van Banyan heeft de techniek keurig in orde gebracht. Nelly heeft me lekker geCRONFRONTeerd met mijn uitstelgedrag en wat daar onder kan zitten. Eigenlijk hoef ik dat niet te weten……Gewoon beginnen is voldoende! Dat is ook prettig: ik hoef niet meer alles te weten en niet meer overal wat van te vinden. Het mag er gewoon zijn. Gedachten heb ik ze zijn niet wat ik ben! Dus van de gedachte: Ik kan niet leuk schrijven naar………….ik begin gewoon met wat er op dit moment is: een BLOG over Schrijfangst!
En als er fouten in staan lieve collega’s en alle andere lezers: ik zie jullie Feedback graag tegemoet! Ik kan er veel van leren…………….ik ben er nog steeds niet te oud voor!

Van Uil naar Kikker

Gepubliceerd door: Baukje op 10 november 2014

Van Uil naar Kikker Jarenlang was het dier dat bij elke test die ik deed naar voren kwam de uil….

Lees verder ›

Mindful hardlopen

Gepubliceerd door: Baukje op 29 juni 2014

Mindful hardlopen. Jaloers kan ik worden op mensen die zonder training en dagelijkse beoefening heel Mindful zijn. Mij overkomt het…

Lees verder ›